Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Här ger man bort rabatterade IP-boxar

Annons

Läser med stor förvåning en artikel om vad Sandvikenhus anser vara ett smart sätt att få bort paraboler från höghusväggarna i Norrsätra.

Paraboler har hängts upp ofta på helt livsfarligt sätt och utan tillstånd, hur gör man för att få stopp på ofoget? Gör man som i andra fastigheter när hyresgäster placerar bilar eller cyklar på ert olägligt sätt och beordrar folk att man ska följa givna föreskrifter?

Nej.

Här ger man ett antal hyresgäster ett avtal med mängdrabatterade IP-boxar med tillgång till nära 300 tv-kanaler, fri tv under ett år samt återköp av gamla satellitboxar samt att Sandvikenhus hjälper till att montera ned parabolskräpet.

Vanliga hyresgäster har i bästa fall sådär 15 kanaler. När bolagen byter läge på kanalerna får hyresgästerna efter bästa förmåga programmera om sin tv, och det klarar naturligtvis äldre personer med glans, för inte kommer det någon från Sandvikenhus och erbjuder hjälp.

Är vi olika värda som hyresgäster? Den ena får hjälp och ekonomiska fördelar, den andra som sköter sig får betala. Ingen har sagt ett ord om till exempel hjälp med omprogrammering vid kanalbyten åt äldre.

Den här lösningen för paraboler framtvingades av att hyresgäster vägrade att följa Sandvikenhus regler. Märkligt.

Vill övriga hyresgäster ha större kanalutbud i sin lägenhet så får de naturligtvis betala detta själva.

Hyresgäst Sandvikenhus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons