Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hellre snus än cigaretter

Jag begagnar varken snus eller ­cigaretter, ska jag väl berätta med en gång. Men nu är det en tidsfråga innan vi tappar snuset. I Danmark har man nyligen förbjudit det.

Annons

Har inte EU viktigare saker att syssla med? Den ekonomiska krisen till exempel. Snus ska man förbjuda men inte cigaretter. Konstig syn anser jag. Jag tycker inte EU ska lägga sig i nationella angelägenheter.

På min arbetsplats finns det en rökare som har fått byta arbete på grund av rökningen. Hon skyller på allt annat än själva rökningen. Det är olika lukter som hon inte tål. Säger själv att hon slutat röka, men att smyga med rökningen gör väl inte att man har slutat? I stället öppnas portarna så det blir korsdrag när hon får andnöd.

Jag klarar inte av drag, får problem med mina värkande leder då. Jag har sagt till henne att porten ska vara stängd. Men den öppnas ändå.

Om hon anstränger sig lite får hon andnöd. Det kan inte vara arbetsmiljön som påverkar detta utan måste vara KOL. Så varför inte stoppa cigarettanvändningen först?

Karin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons