Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Idiotiskt sätt att få sommarjobb

Annons

Miljoner till semantik i Gävle kommun? Angående utdelning av sommarjobb till ungdomar så är det anmärkningsvärt att det får gå till på detta ostrukturerade sätt. I en kommun som arbetar med barnkonventionen, värdegrund med ledord som bemötande och kvalité samt de fina orden ”Välkommen ombord”.

Tillvägagångssättet strider mot allt detta. Varför inte samarbeta med lärare i olika ämnen, komma och informera om Gävle kommun, hur en jobbansökan ska se ut. Sedan får svensklärare följa upp och ge tips och råd i utformande av ansökan – lära för livet. Sedan sänds det in i Offentliga jobb – detta system som ska pådyvlas alla oss andra som söker jobb i kommunen. Enkelt, logiskt, mänskligt, jämlikt och värdigt. Skäms Gävle kommun för att ni lär våra unga att starkast vinner och sköt dig själv och skit i andra.

Lärare

Grattis Gävle kommun för totalt idioti. Ni ger ut sommarjobb till ungdomar med systemet ”först till kvarn”.

Är det inte meningen att ni ska göra det rättvisare i kommunen? Annars ställer jag gärna upp på att slå mig fram bland er kommunala om era arbetsplatser, man ska ju bemöta andra som man själv vill bli bemött eller? Nu har ni definitivt bevisat er definition av ”rättvist”.

Kan även berätta att jag inte söker sommarjobb så att inte folk missuppfattar mitt tycke, som att jag aldrig fick någon plats.

Förbannad och boende i Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons