Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen ber om ursäkt för det de har ställt till med

Annons

Jag kanske är negativ, eller kanske för kritisk i mångas ögon. Men faktum är att vi har problem, om det är stora eller små problem kan bara det svenska folket avgöra.

Problemen gäller våra värderingar, hur vi värderar vår frihet, vår demokrati, vår rätt att leva som människa. Det svenska samhället i dag mår inte bra enligt mina värderingar, det är ett samhälle som inte värnar om folket eller, för att precisera, ”den lilla människan”.

Inte någonstans har jag sett er i regeringen, riksdagen, elitmakten eller andra makthavare be folket om ursäkt för det ni har ställt till med.

Jag talar förstås om vaccinet mot svininfluensan! Hur kan dessa överhetspersoner vända ryggen till alla dessa stackars människor som fått men för livet? I blind tro, tog de vaccinet för att ni sa att man skulle det, för att rädda sig själva men även för att rädda andra i riskzonen.

Tacken var en massa biverkningar som ni borde ha informerat om. Det hävdas att man omöjligen kunde ha vetat om detta i förväg, men varför massvaccinerar då när man vet så lite om ett vaccin?

Vi kommer aldrig att få reda på hur många liv som räddades med hjälp av vaccineringen, men vad vi vet är att ett alldeles för många människor har blivit sjuka i onödan. Det var verkligen onödigt att massvaccinera och vem vet vilka skador/sjukdomar som kommer upptäckas senare i livet?

Det är bara att jämföra med vilket land som helst. Svininfluensan var inte en nationell epidemi, det var en världsomfattande epidemi och trots det var det inte många som dog och det var faktiskt inte så många som vaccinerade sig. Förutom i Sverige, vill säga.

Jag önskar att jag kunde kräva av regeringen att för det första erkänna sitt misstag och för det andra investera i forskning på vaccinerade människor för att se vad vaccinet har bidragit till.

Medierna medverkar till denna oförskämdhet (milt sagt) genom att i stället för att rapportera om viktiga företeelser och dessutom fortsätta bevaka en längre period så skrivs det om Ranelid. Det här kan bara inte vara okej.

Jag, en liten människa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons