Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är besviken på Gävle

Annons

Jag blir besviken över att höra hur Gävle kommun hanterar vår stad. Vi har förlorat Briggen Gerda, vi förlorar våra kända varumärken som Ahlgrens Bilar och Läkerol. Ericsson lades ner så hundratals blev arbetslösa och mitt i allt elände så verkar kommunen stå och rycka på sina axlar.

Kommunen bygger om Stortorget för miljoner men ärligt talat, det ser inte så särskilt märkvärdigt ut. Man kunde ha använt de miljonerna till att satsa på arbeten eller är Gävle kommun stolt över att ha Sveriges högsta arbetslöshet?

Vi har Sveriges fulaste infart och då talar jag om den rosa bilen vid rondellen vid Teknikparken mot riks 80. Vi har Sveriges äldsta idrottsförening (Gefle IF) som håller på med flera idrotter och har fotbollslag i högsta serien som inte ens får en arena utan vi ska vara kvar på Strömvallen och skämmas. Vår vackra stad är bombad med hål och gropar på vägarna. Ni vill förstöra våra oerhört fina parker för att bygga gråa trista bostadshus.

Är det här ett tecken på att efter 90 år vid makten så styrs den röda staden Gävle av total blindhet och utan visioner? Gävle kommun måste börja ta Gävle på allvar!

En Gävlebo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons