Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är glad över Lindbacka förskola

Annons

Mina barn har gått på Lindbacka förskola sedan starten i januari 2009 och jag är otroligt glad för att mina barn går där.

Pedagogerna är mycket kompetenta med fin barnsyn och värdegrund. Jag vet att mina barn deltar i bra pedagogisk verksamhet och får fin omvårdnad med sina behov tillgodosedda. Jag är tacksam att dessa pedagoger arbetar med våra barn. Att det kommer vikarier beror enligt mig på att det är människor som arbetar med människor, vi alla blir sjuka. Magsjuka, förkylning vinterkräksjuka osv, är vi föräldrar hemma med barnen när de är sjuka och tar någon extra dag hemma så att barnen är ordentligt friska när vi lämnar dem igen så tror jag att vi ger pedagogerna goda chanser att hålla sig friska också. På så sätt minskar vi också vikarier till våra barn.

Men jag är också otroligt tacksam att det finns vikarier, hur skulle verksamheten annars se ut om ordinarie pedagoger som arbetar alltid skulle jobba kort om folk? Då skulle det verkligen bli kaos. Sedan upplever jag det som att pedagogerna är noga med att försöka att ta in samma vikarier varje gång. Vikarierna som har varit och fortfarande arbetar med våra barn har varit där under längre tid så jag anser inte att det är nya ansikten lika ofta som du uttrycker dig. Det är olyckligt att du upplever det som du gör, jag anser att du bör rikta din kritik till våra politiker och påpeka barnantal per pedagog och antal barn som borde vara i barngruppen. Alternativt att du lämnar frågan till Lindbackas föräldraråd och ber dem driva frågan om hur många barn som bör gå på vår förskola. Tillsammans är föräldrarnas röster viktiga och kan påverka politiker.  

Maria Hall

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons