Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är ju den bäste chauffören!

Annons

Hej. Jag är bilförare i Gävle. Jag är bättre än alla andra för att jag har ny bil och någon form av chefsjobb.

Alla fattar vart jag ska så jag behöver inte blinka. Eller så är jag bara för bra för att använda blinkern (det är ju jobbigt att nudda till en liten spak). Och kör nån in i mig så är det deras fel.

Jag får köra för snabbt. Man SKA köra minst tio kilometer/timmen snabbare än vad gränsen är. Och där gäller samma sak. Kör nån in i mig eller om jag kör på nån så är det deras fel! Jag menar, jag har ju en ny bil...

Och att ligga bakom någon som har en lite äldre bil än jag går ju inte, då kanske min bil blir mindre värd..Jag måste köra om, även fast jag inte får!

Det gör ingenting om jag kör om någon när det är helstreckat på vägen. Jag är ju bäst och jag får göra som jag vill. Plus att det är ju skitkul att köra där jag inte får.

Köra upp ”i röven” på folk är skitkul. Det finns ju inget bättre än att stressa folk och självklart hinner jag stanna om det till exempel skulle springa ett barn eller ett djur över vägen. Som allt annat så är det föraren framför mig som gör fel om jag råkar köra in i honom på grund av att jag ska ligga nära.

Min bror är hantverkare och samma regler gäller tydligen honom. Han ska minst köra 140 på motorvägen och köra rally mellan alla bilar. Han behöver inte heller blinka för alla vet vart han ska och han har också inbyggda ”mentala blinkers”.

Alla vet ju att hantverkare är de coolaste som finns och därför har han företräde, och behöver inte svänga som folk, köra som folk, behöver inte kolla på vägen hela tiden utan han kan skicka sms och prata i telefonen när han kör.

Varför skäller alla på oss?

Det är ju de som håller hastigheten, som inte pratar i telefon eller sms:ar och gör som man ska, som är idioter. Jag menar, de gör ju rätt.

Jag däremot. Jag är chef och har en ny fin bil. Det betyder att jag får göra vad jag vill och alla ska rätta sig efter mig, för jag är så otroligt bäst!

Så gott som alla förare i Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons