Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är så trött på alla som motarbetar GIF

Annons

Jag blir så otroligt trött på dem som verkar ha tagit som sin främsta uppgift att bromsa allt som Gefle IF försöker göra för att förbättra för sin verksamhet.

Vi har ett elitlag i fotboll, något som vi ska vara oerhört stolta över. De har de senaste sex-sju åren hängt kvar i allsvenskan mot alla odds, och mot alla läktarkramare, fiskkramare (Gavleån är ju hur lång som helst, men tydligen är de bara precis vid Strömvallen fisken vill vara), alkoholhandläggare och så vidare som gör allt för att Gefle IF som förening inte ska kunna bedriva en verksamhet där man också kan tjäna en slant.

Fanns det någon handlingskraft hos dem som styr i den här stan, hade Gefle haft en representativ anläggning dit man med stolthet hade kunnat bjuda sina sponsorer och med stor sannolikhet hade kunnat få flera sådana. Ge vårt elitlag i fotboll stöd, ge det chansen att kunna konkurrera på någorlunda lika villkor.

En tanke som slår en när det gäller den gamla läktaren är: Hur brandfarlig är den? Hur snabbt skulle den övertändas vid en eldsvåda med det snustorra virke som den består av?

Jag säger som Lasse Anrell: Avgå! Avgå alla!

Fotbollsälskare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons