Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag har mött fenomenet dubbelmoral överallt

Annons

Om jag skulle ha skrivit dina rader så skulle jag ha stämplats som en otacksam blatte. Det var fantastiskt att läsa raderna som kastade mycket ljus över en värld som är orättvis, cynisk och grym. Det gjorde mig båda glad och ivrig i själen. Jag beundrar ditt inlägg.

Jag vet att hundratusentals kurder har dödats av kemiska vapen som Iraks exdiktatur fick av västvärlden. Det är omänskligt att förse en härskare med så avancerade vapen. Det är allt jag kan säga om det.

Ofta undviker jag att skriva i dubbelmoralfrågor, inte för att jag inte vet någonting om det i vårt samhälle, men för jag inte vill bli kallad för en otacksam invandrare.

Det påstås att den gode och allsmäktige Guden har skapat världen, men varför skapade han då det onda? Jo, för att vi människor skall kunna att besegra vår inneboende ondska. Dessa är ju de religiösas ord och just bland dessa finns de som sjunker i dvala och vaknar när det behövs för att starta ett krig. Fanatiker kan ställa till var som helst.

Omständigheternas makt gjorde att jag gång efter annan bodde som en flyttfågel i olika länder och jag märkte att fenomenet dubbelmoral fanns överallt.

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons