Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag känner inte alls igen mig

Svar till Orolig förälder 12/5

Annons

Jag är själv förälder till två barn på förskolan, varav mitt äldsta barn har varit med sedan starten vårterminen 2008. Jag känner inte alls igen mig i den beskrivning du ger.

Jag tycker att man alltid blir väl bemött av personalen, och får återkoppling på hur dagen har varit vid hämtning, och om det har skett något särskilt kring barnet. Pedagogerna och övrig personal, inklusive de vikarier som varit på förskolan, anser jag gör ett suveränt jobb, och har delat upp arbetsuppgifterna på ett funktionellt och proffsigt sätt som fungerar med så många barn.

Personal prickar av vid både hämtning och lämning, är engagerade och vänliga mot barnen, tar glatt emot dem på morgonen, är tillmötesgående, dokumenterar i boken om man vill meddela något speciellt kring barnen, så att all personal ska kunna få den informationen. Sedan måste jag nämna den suveräna maten, den är mycket uppskattad av mina barn.

Angående pedagogiken, så informeras föräldrarna vid i stort sett alla föräldramöten, hur de arbetar enligt Reggio Emilia-pedagogiken, och vilka barn som gjort vad. Vi har även fått hem information. Har du varit på föräldramötena?

Sedan kan man ju undra, om du inte vet vilka som jobbar på förskolan, har du verkligen varit där så mycket för att kunna skriva sådan anklagande insändare? Själv kanske jag är blåögd, men jag tycker att jag har sett samma personal sedan starten, sedan att några har tillkommit, men det är väl otroligt bra, så att det blir mer personal. Det jag vill säga är att vår familj är otroligt nöjda med det våra barn får med sig i livet, efter tiden på Lindbacka förskola.

Det känns tryggt att lämna dem på morgonen. Och till personalen: Ni gör ett fantastiskt jobb!

Förälder till två barn på olika avdelningar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons