Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag trodde att det skulle bli ändring på samhället

Annons

Ska verkligen den svenska polisen gå på kurs och lära sig arabiska, för mina skattepengar? Är inte polisen till för rikets säkerhet och få bort brottsligheten från gatorna? Det behövs betydligt hårdare tag här i landet, sluta med daltandet. Är det inte invandrarnas skyldighet att lära sig språket?

Vi har ingen fungerande åldringsvård, barnomsorg och en sjukvård som är på fallrepet, för det finns inga resurser (pengar). När man tänker på demensboendet utan tillsyn nattetid ser jag framför mig den gamla mannen iförd blöjor vandra fram och tillbaka i en tom och öde korridor. Vad tänkte han på? Kanske ”är det morgon snart” eller? När det gäller invandring finns det hur mycket resurser som helst. Nu ska vi även av humana skäl ta in dementa, kommer även de att låsas in iförda blöjor på demensboendet utan tillsyn?

Så har vi de så kallade ensamkommande barnen som har en god man per person. På förskolan är det tre personer på upp till 19-20 barn och då handlar det om barn om nu myndigheterna förstår skillnaden. Jag röstade på Alliansen och trodde att nu blir det ändring på samhället.

Det blev snarare sämre för nu svansar statsministern runt MP för att få stöd, vilket innebär att vi får ännu fler invandrare som ska försörjas. Nästa val ska även jag rösta på SD och hoppas på förändring.

I.A.M.B

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons