Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jaha, så var det dags igen

Då var det dags igen, tövädret är här för tredje gången denna vinter. ”Det som göms i snö...”

Annons

Nu kommer alla små högar fram som lilla Ludde och matte/husse trodde var försvunna för gott! Va, jag sprätte ju snö över den pyttelilla ”högen” så det kan inte vara Luddes hög i alla fall!

Jag har svårt att se att det finns några människor som är mindre intelligenta än hundägare, när man ser vad de lämnar efter sig och var det ligger.

Är det verkligen så svårt att sätta sig in i andra människors upplevelse av en stor hundskit mitt på gångbanan?

Hur har ni det därhemma? Är det verkligen bara utomhus som lilla Ludde lämnar små mysiga högar efter sig?

Tillåt mig tvivla! Jag är nästan säker på att ni kryssar mellan högar av skit även i er lilla myskvart. Jag har ingen som helst förståelse för era löjliga synpunkter som att ”tänk på alla vilda djur som inte heller går på toaletten” eller ”att ni får väl se er för var ni sätter fötterna”. Där visar ni verkligen bevis på er höga ”intelligens” och er förmåga till att sätta er in i andras ”upplevelser”.

Tänkte skriva empati först men insåg att de skulle bli för svårt för den delen av hundägare som inte ens kan räkna ut anledningen till att vi har wc hemma!

Det är svårt att förklara för någon, som inte begriper bättre, att man inte går ut på gångbanan eller trottoaren och gör det som lilla Ludde gör.

Döm inte hunden utan den som hänger i andra ändan av snöret

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons