Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Just nu helvetet på Jorden

Jag har under de senaste åren utvecklat pollenallergi mot gräs och det är helvetet på Jorden just nu! Det är så illa ibland att jag bara vill gå och hänga mig.

Annons

Tänk er att ha konstant rinnande ögon, ögon som kliar så man bara vill gröpa ur dem med en sked. Så röda att man ser pårökt ut. Konstant täppt, rinnande näsa så man flämtar och så skämmigt att man knappt vill gå ut bland folk. Nysattacker så kraftfulla att man inte kan stå still på en plats, dessa konstant i 10-15 minuter utan avbrott och sammanlagt kanske 40 gånger per dag.

För att inte tala om tröttheten! Jag är konstant trött och saknar lust och glöd, som en zombie känner jag mig.

Som ”nybliven” allergiker har jag försökt hittat hjälp och blir grymt förvånad när vi i Gävleborgs län inte är anslutna till pollenkollen och att det inte sker pollenmätningar i vårt län.

Besvikelsen kommer efter en googling på ”pollen Gävle” när jag får upp en gammal artikel om att 2010 slutade man mäta pollen i Gävle!

Tydligen är vi inte vatten värda för ansvariga politiker! Uruselt är det minsta man kan säga om detta! Det är så dåligt så jag saknar ord!

Nu har jag även ställt frågan om pollenkollen direkt till Landstinget Gävleborg och inte bara gnällt här. Hoppas på bättring. Glöm inte att vi är närmare två miljoner i Sverige med pollenallergi

Pollenallergiker mot gräs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons