Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klaga på dem som skräpar ner i stället

Jag är så trött på att folk klagar på dem som inte plockar efter sina hundar. Jag tycker att man ska klaga på att folk skräpar ner ute i stället.

Annons

Tänk på allt glas, tuggummi och annat skräp folk slänger ute. Tänk på vad det gör mot naturen och alla djuren som skadar sig på det. Hellre ser jag att någon plockar upp glaset de har haft sönder än att de plockar hundbajset.

Jag tycker självklart att man både ska plocka upp efter hunden och inte slänga skräp.

Jag har själv hund och plockar alltid efter mina hundar. Många gånger har de klivit i glas och ibland har de gjort sig illa. Ska det verkligen behöva vara så?

Det är samma sak för barn, tänk om de ramlar i glaset och skär sig. Tänk på alla fåglar som äter tuggummi och inte överlever på grund av det. Så onödigt.

Det finns sopkorgar överallt, använd dem. Jag tycker verkligen att människor borde veta bättre och det är synd att folk gör det som är lättast för dem. Det är ren lathet. Jag hoppas att folk tänker sig för nästa gång de är på väg att slänga något på marken ute. Men det tror jag inte, de struntar väl i vad jag skriver. Men hoppas kan man väl göra i alla fall.

Jag tycker inte om att klaga, men nu är jag less på hur folk är. Tänker de inte på framtiden? Jag hoppas att det finns människor som gör det.

Josefin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons