Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunal alkoholiseringsiver

De alkoholpolitiska intressenterna är ständigt på bettet, då det finns mer eller mindre lämpliga lokaler att alkoholisera.

Annons

Nu är det Rådhuset som är i blickfånget för de alkoholtörstande kommunalpamparnas intresse och de har inga svårigheter att värva medlöpare bland tjänstemannakåren.

Men varför inte tänka efter litet extra när det gäller Rådhuset, som vad jag förstår kom till av helt andra skäl än att hysa olika typer av månglare. Kan man tänka sig ett olämpligare hus för alkoholisering och mångleri än Rådhuset?

Men varav hjärnan är full fördunklar givetvis omdömet, som så många gånger tidigare. Så gör en rejäl hjärnrensning och fundera sedan på om det inte finns en mera passande verksamhet för det framtida Rådhuset, än att bli ett tempel för tvivelaktiga element.

Tänk efter före innan dårskapen har gått för långt och man har låst sig i ytterligare alkoholistiska tvångströjor, som man sedan får svårigheter att krypa ur. Det räcker nu. Gävle behöver nu alternativa seriösa varumärken som omväxling till alla alkoholstinkande.

Olle Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons