Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Att vägra unga arga män att få komma till tals är det effektivaste sättet att skapa levande krutdurkar. Erkänn att det finns problem i dagens samhälle, tillåt öppen diskussion och åtgärda det som gått fel. Inga tabun får råda i ett demokratiskt samhälle, ingen åsikt är för knäpp för att inte få sägas, inför ett speakers corner så de arga får lätta på trycket etcetera. Kort sagt låt oss få en demokrati fullt ut och ta bort skynket ”politiskt korrekthet” från samhällsdebatten.

Öppenhet

Helena Björkman skriver i sitt svar till ”Anhörig” att bemmaningsbristen på kärlintervention bland annat beror på att en av läkarna avgått med pension. Det är förvisso sant, men hon undanhåller anledningen till varför läkaren i fråga har valt att lämna sjukhuset flera år tidigare än det var tänkt. Det skulle vara intressant om alla korten lades på bordet så att skattebetalarna får veta vad dem satsar pengarna på.

Matilda Strindberg, stolt dotter till en pensionär

Kan inte kommunen tänka sig att hålla belysningen igång i Hemlingby till klockan 23 i stället för 22? Varma sommardagar är det skönare att springa sent på kvällarna när det är lite svalare. Kanske kan man flytta fram tändningstiden en timme också om det är ekonomin som styr.

Motionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons