Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Kan man inte lägga ett vargrevir i Solna eller Södertörn, där finns många som månar om dem?

Vargar i Gästrikland Norduppland? Nej tack

Det är upprörande att personalen på skatteverket är så dåligt utbildade vid utfärdande av id-kort. Dom vet inte vilka regler som gäller på banken.

Skatteverkets personal säger att id-kortet ska gälla på banken när man utfärdar ett id-kort för synskadade med texten ”Kan ej underteckna”.

Id-kort

Döm om min förvåning när jag vid ett personligt besök på Skattekontoret i Gävle får svaret av en tjänsteman/ kvinna att hon inte vet om de får lämna ut uppgifter om en person har F-skattsedel.

Undrande frågeställare

Svar till rörelsehindrad sjukpensionär:

Håller med dig till hundra procent. Hur skulle det se ut om inte vi städerskor fanns. Men det är ju fortfarande så i vårt samhälle att vi ska göra vårt jobb men helst inte synas.

Jobbar själv som städerska, är glad och pigg hälsar på folk men det är sällan man får ett hej tillbaka, vissa går förbi precis som om man skulle vara genomskinlig. Dålig stil tycker jag, men det kan man inte ödsla energi på. Dom vet väl inte vad vanligt hyfs är.

Vid pennan, städerskan

Häromdagen sågs en andhona med sju ungar födda den 18 april simma i kanalen i Sandviken mot Gävlevägen. Där blev de stopp vid pumpkulverten, nemas problemas, helt frankt gick de över vägen i gåsmarsch, bilar fick stanna som vid ett övergångställe och andfamiljen kunde tryggt dyka ner på andra sidan, ner i kanalen igen. Bor cirka 15 meter från boplatsen så det var fint att flytten gick bra.

Ulf Enerborg, Sandviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons