Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt 19/5

Annons

Jag vill tacka alla fantastiska lärare och elever för en underbart mysig Vårfest på Hedängskolan i Storvik. Trots riktigt dåligt väder fick ni till en härlig kväll då vi föräldrar fick se skolan, er verksamhet, träffa andra barn och föräldrar under trevliga förhållanden samt köpa alla fina alster. Vilket otroligt engagemang ni har och jag är verkligen tacksam för att ni gör så mycket för våra barn.

Hoppas att ni fick in mycket pengar så barnen kan få lön för sin möda. Jag önskar att alla ni duktiga lärare kunde få något extra för allt arbete ni lägger ner, men ett stort tack kan jag i alla fall ge er. Tack vare er har vi glada och goa ungar som blir rustade för framtiden.

Jenny Wiklund med familj

När jag diskade lyssnade jag på P1 i radion.

Där talades om hur man skär bort testiklarna på smågrisar, obedövade, många, många grisar varje dag.

Fattar inte folk att detta gör lika ont på en gris som på den som utför arbetet, kanske ofta en man?

I programmet framgick att det är av ekonomiska skäl man gör så här. Jag skäms för människorna. Djuren är på många sätt oss överlägsna.

Gunvor Gunnarsson

Nu är jag trött på hundägarna som inte plockar upp hundens bajs. Och jag tycker jag att det är äckligt. För att när man går på gräset kan man trampa på bajset eller små barn kan äta upp det. Och bajset stinker mycket.

Jag tycker att hundägarna ska plocka upp bajset efter sig. När de blir vinter brukar jag se mycket bajs på snön. Och på sommaren brukar jag se mycket bajs på gräset. Plocka upp hundbajset nu.

Tamrina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons