Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Jag blir så upprörd när jag ser programmet om socialen i Sandviken och hur de beter sig. Är det professionella människor som jobbar där? Att hörsägen kan få sådan utveckling. Fy skäms på er inom socialtjänsten.

Småbarnsfar

Med anledning av Uppdrag gransknings reportage den 2/11: Jag förutsätter att Sandvikens kommuns fullmäktigeordförande och före detta ordförande i individ- och familjeomsorgsnämnden i Sandviken, Hans-Olov Frestadius, S, lämnar alla sina uppdrag genast. För denna inkompetens kan inte vara en tillgång för kommunen. Troligen har han redan tagit sitt förnuft till fånga och gjort detta.AG

Maktmissbruket av socialtjänsten i Sandviken när två barn rycktes bort från sin familj och sattes hos främmande människor måste väl undersökas. De enda som stod på barnens och föräldrarnas sida var förskolepersonalen som känner barnen lika bra som föräldrarna. De hade inte märkt något konstigt. En eloge till er, jag vet att ni ser om barn far illa och sätter in en extra resurs åt barn med vissa funktionshinder. Ni gör ett bra jobb. Men socialtjänsten – ve och fasa.

Meta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons