Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Det formella beslutet om ny fotbollsarena på Sätraåsen kom väldigt lägligt nu trots ”Blankt” nej tidigare, kan det vara för att ta bort uppmärksamheten från förskingringen?

PH

Regeringen måste begränsa flygturismen. I alla fall till dess flygbolagen tar sitt miljö- ansvar. Tänk att en barnfamilj som flyger till Thailand för nöjes skull smutsar ner miljön motsvarande 5 000 mil per år med bil. Och då åker familjen väl dessutom ganska mycket bil också. Det verkar som om ingen bryr sig om kommande generationers hälsa.

lassE

Jag bara undrar varför de som besöker restaurangermas toaletter inte spolar efter sig. Det är ohygieniskt, luktar illa och ingen trevlig syn när man lyfter på toalocket. Lär dig spola du som var inne före mig, eller gör du lika hemma?

Det stinker

Jag tycker det är väldigt tragiskt att polisen inte har lyckats lösa den svåra misshandeln i Storvik den 25/11 i fjol.

Storviksbo

Så kan det också vara i Gävle: Min dotter har handlat i stort sett varje dag i en av de större butikerna på Flanör. Förvånad såg jag när hon skulle betala sina 249 kronor och kassörskan sa till henne att ”nån stämpel får du inte, du måste handla för 250. Vi är jättehårda på det.” En kund mindre.

Christina

Jag kör dagligen mellan Sandviken och Gävle och förundras över hur fort det körs med släpvagn efter bil. Oavsett om det är bromsat eller obromsat släp. Jag har till och med blivit omkörd trots att jag själv hållit motorvägsfart. Jag vill bara bespara er de rätt kraftiga böter det blir. Visst jag kan tycka att 80 är lite snålt tilltaget och i sig kan vara ett irritationsmoment men det är vad som gäller.

Släpan

Jag är så oerhört trött på alla bittra människor som bara sitter och gnäller och inte gör något åt sina liv. Det är ingen annan än du själv som ansvarar för att du ska vara nöjd med sitt liv. Så i stället för att lägga energi på att skylla på andra så kanske det är dags att ta tag i sina problem. För det kommer aldrig någon annan att göra åt dig.

Uffe

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons