Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Jag följer debatten om förskingringen i tidningar och insändare och då funderar jag om politikerna inte har något ansvar gentemot folket. Jag tycker att hela Gävle kommun är lika dåligt skött som Båkharen (Skarvholmen) som är en skam för Gävles slogan ”Välkommen ombord”. Är det för att man ska kliva i skarvskit upp till knäna? Här i Gävle verkar det som om inga politiker står för sina beslut. Felet kanske är att unga politiker kommer in utan arbetslivserfarenhet och bara strävar efter höga arvoden och lever efter den typiska svenska sjukdomen ”kliar du min rygg så kliar jag din”? Det kanske är på tiden att börja betala lite bättre löner till vårdpersonalen som sliter ut sig för dåliga löner?

Kjell-Ove Björk

professionell sälmatare

Sluta klaga på Brynäs. De är dåliga just nu, men jag tror inte de blir bättre av att folk bara klagar. För då blir pressen större och självförtroende ännu sämre. Ni Gävlebor är så bortskämda, stötta laget i stället!

Alltid brynäsare

Bra gjort Carina Blank. Precis rätt tillfälle att själv besluta och meddela att Gefle IF ska få bygga fotbollsarenan på Sätra. Strategiskt tänkt för att lyfta bort fokus från 20 miljonersförskingringen i Gävle kommun, som du är högsta ansvariga för.

Självmål

Till er som sladdar och leker med era bilar om nätterna i backen upp mot Stigslund och i rondellerna: Kan inte ni leka med era bilar lite tidigare så vi som jobbar får sova om nätterna?

En boende på Stigslund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons