Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Jag måste hålla med tisteln förra lördagen om parkeringen nedanför Hemlingbybacken. Vilket fiasko från kommunens sida! Man tar bort parkeringsmöjligheten på planen och nu på gatorna. Vad var det för fel innan? Ingen har varken förr eller nu plogat planen för att spela på under vintern, så nu används den varken för parkering eller barnen.

Med lite sunt förnuft så hade planen grusats för sommaraktivitet för barnen och kunnat användas för parkering under vintern. Det hade vem som helst kunnat komma på.

Sunt förnuft är gratis

Från guldglans till skamvrån, nu måste väl Brynäs tänka till och göra något drastiskt, till exempel byta tränartrojka.

Brynäsare sen -64

Brynäs IF är de regerande svenska mästarna. Varför märks det inte under deras matcher? Man tittar på matcherna i hopp om att bli underhållen men man skäms! Sänk spelarnas löner för Guds skull! När de har så höga löner så ska de åtminstone kunna spela bra. Sänk lönerna så att de får börja kämpa för pengarna.

Arg hockeysupporter

Köttskatt? Ja, nog kommer det att få oss att äta mindre kött. Vi äter helt nötkött en gång i kvartalet och köttfärs en gång i veckan (mer finns det inte pengar till). Vi överlever men köttbönderna?

Blodpuddingen

Nu är det väl dags att skaffa vinterdäck och köra 30, inte 50-60 på en 30-väg. I vinter har nio bussar kört av vägen vid Norra Järvstavägen i Bomhus. Tur att det var snödrivan denna gång.

MB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons