Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Signaturen ”Läsare” får nog ta på sig läsglasögonen. Konstnärslön betalas av staten (inte Nobelkommittén) till ett antal utvalda så kallade kulturarbetare som inte kan försörja sig själva. Men det blev kanske för mycket att jag tog med det också? För övrigt har jag läst flera nobelpristagare och haft nöje av glädje av det. Nobelpriskommittén får välja vilka pristagare de vill, men jag förstår inte var de gräver upp en del av dem någonstans.

Så kallad finkultur är en (överbe-)skyddad verkstad i mina ögon och tar alldeles för stort utrymme, både medialt och i skattekistan.

Tobbe

 

Kan alla egna företagare få full lön från Hudiksvalls kommun? De måste ha arbetsamt med nyetableringar av företag, kan inte vi få det här Gävle också? Ta kontakt med Hudiksvall för att få information hur de går till väga. Det lät ju så positivt av förvaltningschefen, hon var ju så tillmötesgående.

Bara man arbetade sju dagar i veckan samt hela dagar så var det klart med full lön från kommunen. Nu är det ju så att alla egenföretagare arbetar på detta vis, för att få företaget att överleva i dessa tider.

Så en uppmaning: Flytta till Hudiksvall.

Flytta till Hudik

Nu när det byggs cirkulationsplatser överallt runt Gävle, så undrar jag när det är dags att bygga en sådan vid infarten till Sätra. När nu snövallarna snart kommer är det nästan omöjligt att göra en vänstersväng på ett säkert sätt! Hoppas på svar.

Sätrabilist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons