Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Jag föreslår att ansvarig på kommunen för gång- och cykelvägen på N. Skeppsbron i höjd med sista magasinet tar sig en titt för att se hur regnvatten blir stående kvar i en svacka.

Annons

Ombyggnad har skett vid flera tillfällen, nu senast i höst när det sattes två rader storgatsten på ömse sidor om asfalten. Finner det märkligt att vana anläggningsjobbare inte ser att det här blir en svacka med kvarstående vatten och ishalka när vintern kommer.Nils-Rune

Det klagas ofta på akutsjukvården. Den15/10 åkte jag taxi till akuten på grund av hög feber. Jag tog en kölappp, hann inte ens sätta mig ner förrän jag blev inkallad för provtagning. Jag fick sedan vänta cirka 60 minuter på en brits innan jag kom till en avdelning där underbar personal tog emot mig. Jag vill tacka alla på avdelning 110. Speciellt tack till ängeln Jenny för ditt tålamod med oss gnälliga patienter.

KW sal 17-2 – 16-1

Till alla kommunalare i OMV: Ring facket och framför era åsikter. Alla gnyr och är missnöjda med arbetet och planeringen. Försök att påverka i stället.

F.d.huvudskyddsombud

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons