Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Angående rödljusen vid Skeppsbron.

När larmet går på brandstationen i Gävle blir det genast rött ljus på alla trafiksignalerna runt Skeppsbron för att utryckningsfordonen ska ha fri väg.

Det kan vara rött ganska länge och varje gång är det någon som tror att det är fel på trafikljusen och börjar köra i alla fall. Eller tutar åt framförvarande bil att den ska köra då de tror att det är fel på signalerna.

Skulle vara väldigt bra med en tilläggstavla där det står att vid långvarigt rött sken beror det på utryckning.

Anneli

Svar till hundrädda G.L

När jag själv är ute i spåret och jag möter hundar då säger jag till att koppla hunden. Men som i ditt fall skulle jag ha blivit riktigt arg, bara ett förlåt från dess hundägare. Och är man hundrädd som du är, förstår jag situationen, jag har varit hundrädd, men inte nu.

Men jag kan berömma hundägare om dom har hundarna kopplade. Häromdagen mötte jag en man med två hundar och han kopplade dem direkt. Det var bra jobbat, tycker jag.

Ej hundrädd

Stackars er som inte har annat för er än kolla och prata illa om era grannar, kan ni inte skaffa er några intressen. Det måste vara trevligare att lägga energin på, än fara fram med ljug och lögner, ni måste må väldigt dåligt.

Det faller nog tillbaka på er själva i slutänden, låt grannarna vara ifred, om de inte annat begär. 

Framför allt, håll er till sanningar.

En som hör en hel del

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons