Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Jag har aldrig förstått vad Tillväxtverket gör men ett sämre sätt att få pengarna att växa än att gå till krogar och spa-verksamhet lär inte finnas. Hoppas att alla ambassadörer ger upp och att verket läggs ned. All personal som deltar i verkets interna festligheter bör gå på kurser i hur statens finanser, medborgarnas skattepengar ska användas.

Tillväxtverket ger missväxt

Jag blir så trött på våra klädkedjor i Gävle och Valbo. Varför kan de inte ha prislappar, som man kan läsa på, utan att ta fram förstoringsglas? Är de kanske rädda att folk ska kunna läsa priset? Kan man inte tänka på att alla ska kunna läsa vad en vara kostar?Konsument

Bilfritt i centrum är väl helt suveränt. Varför inte gå halva vägen? Låt busstrafiken gå kvar som den gör i dag och ta endast bort biltrafiken. Tas bilarna bort är det säkert 50 procent mindre trafikerat även om bussarna går kvar. Bussarna stannar helt perfekt för besök i centrum som det är i dag. Kanske fler tar bussen i stället för bilen till centrum?

Lena

Hur länge ska skrotbilen stå vid parkeringen vid Mårdängssjön? Det borde väl gå att hitta ägaren genom till exempel motornummer.

AS

Det finns knappast någon cyklist som tycks begripa att en bil är hårdare än cyklisten, utan de tror att de är kungar på stan. Kan inte kommunen sätt upp ett ”slingerräcke” som cyklister måste ta sig igenom så att de fattar att de måste se sig för?

T axichaufför

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons