Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt

Annons

Serbien vill in i EU och en ideell organisation, ”Transparency...”, som vill visa att Serbien är eller är på väg att bli ett demokratiskt land tycker att det är ett demokratiskt grundkrav att partierna visar varifrån de får sina pengar.

Men är inte det att gå lite för långt? Hur blir det då med valhemligheten som vi i Sverige värnar om?

Och vi är ju med i EU.

Sören Svensson

Rondellernas Rolls Royce verkar byggas vid Gävles södra infart/utfart. Till och med en lekman som jag ser att detta kostar grymma pengar, det byggs bassänger, påkostade cykeltunnlar, kullerstensbeläggningar och en massa annat skräp. Åk dit och se spektaklet. Bassänger och vattendrag i all ära men bygg dem närmare stan så ungarna kan få nåt att göra. Prioritera om för fasiken, ni som bestämmer över våra pengar.

Trött på Gävles ledning

En tanke innan man läser om ännu en tragisk olycka: I stället för att tala om för någon som kör motorcykel hur farligt det är, varför tittar du inte en extra gång innan du byter körfält, gör högersväng eller vänstersväng eller kör ut från en utfart? Håll dig på din sida av vägen, speciellt i kurvor. Håll avståndet, håll ögonen på vägen och låt mobiltelefonen ligga. Tänd inte en cigarett och rota inte i handskfacket när du kör.

En anhörig

Av alla ensamkommande flyktingbarn så undrar jag hur många flickor har ni sett? Jag har inte sett en enda.

Pingo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons