Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort sagt om vård, politiker, kommunalråd och busshållplatser

Annons

Svar till Inger J: Jag håller fullständigt med Pelle i denna fråga eftersom jag har jobbat inom kriminalvården. Jag vet att lagen ändrades för två år sedan. Men hur tror du att det fungerar i praktiken? Jag vet.

Jens

Sprid inte lögner, Pelle!

Patrik Stenvard är en av de mest kunniga och kompetenta politiker vi har i denna kommun och region. Detta går att läsa på insändarsidan i GD. Då förstår man bättre att det är som det är med det mesta. Ändra statsskick omgående, tillsätt en president och skicka de inkompetenta politikerna till Fas 3 eller liknande. Att bilda regering duger de inte till.

GH

När man skriver under insändare med titlar, tycker jag det ska vara rätt, SD skrev ett inlägg och undertecknade med Wanja Delén, SD, kommunalråd, samt Mattias Eriksson Falk, SD, kommunalråd. Vi har fem kommunalråd i Gävle samt fem Kommunalråd i opposition, kan man läsa på listan över förtroendevalda i Gävle. Då borde SD skriva att det är kommunalråd i opposition, för det är en viss skillnad!

Inger J

Hur kunde samhällsbyggnad fatta ett så vansinnigt beslut som att ta bort 4:ans hållplats Bergsgatan-Runebergsvägen för oss som är i stort behov av denna hållplats?

Vart tog protestlistan med 130 namnunderskrifter vägen? Den lovade ni så stort skulle bli ett ärende för politikerna.

Elvy, Sonja, Ingrid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons