Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lämna in upphittad nummerbricka

Annons

Alla människor tappar någonting någon gång i livet. Klantigt kan man tycka och ofta är det sant. Alla människor hittar någonting någon gång i livet. Om jag var en människa som hittade till exempel en nummerbricka till garderoben på en krog, skulle jag lämna in nummerbrickan till personalen och tala om att någon har tappat den.

Nu var det inte jag som hittade nummerbrickan utan någon som faktiskt tog brickan, lämnade den i garderoben och gick hem med jackan som någon annan äger.

Jackan är inget märkvärdigt, men det fanns saker i jackan som kanske är lite märkvärdiga. Om jag nu var någon som hade gått hem med en annans jacka skulle jag kolla i fickorna om det fanns något som kunde ge mig en ledtråd om vem det var som ägde jackan.

Okej, det kanske inte finns namn eller adress men en bilnyckel med en stöldbricka. Aha! Då kan jag i alla fall lägga bilnyckeln i en postlåda så hittar nyckeln till sin rätte ägare i alla fall. Bra, då kan jackägaren åtminstone få köra sin bil då och då. Det skulle vara ett lyckligt slut.

Sambo till klanten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons