Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt inte Gävle stad urarta

Läste i GD om hur kommunpolitiker gav bort 6,5 miljoner av våra skattepengar till Furuvik, då sattes morgonkaffet i vrångstrupen.

Annons

Tankarna går till vad mycket som de skulle kunnat användas till vid en omfördelning. Hoppas verkligen Gävle kommun överklagar domen.

Vi skattebetalare fick även lägga ut åtskilliga pengar bland annat på Stortorget som i dag mest används till prydnad. All underbar torghandel har hamnat på sidan vilket gör att vi måste korsa den trafikerade Kungsgatan, söderut, med bussar och all trafik. För att inte tala om Nygatan som bara har en körriktning?

Tiden rusar iväg och hoppas verkligen att få den underbara julgranen på Stortorget till jul. Något ska väl ända kunna fortsätta vara kvar. Den lilla scenen med stålpelare förra året undrade många var den var till för.

Varför kan inte Gävle få vara en mysig stad, med grönska, hamnen och människor som trivs med varandra. Istället har våld, rån, alkoholmissbruk och bland annat misshandel blivit så stort att folk inte vågar gå ut på kvällarna. Tror inte att någon vill att vår stad ska urarta mer.

Nina

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons