Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt L och KD vila från politiken några val

Annons

Svar till Helene Åkerlind, L med flera L-politiker

Det vore lämpligt om Helene höll sig till sanningen ibland. Hon verkar inte ännu ha fattat att L förlorade stort i 2014 års val. Du kan väl inte förneka att LSS har utnyttjats av oseriösa företagare. Det gäller flera miljoner som upptäckts av domstolar. Anledningen till detta är att Alliansen försökte skapa jobb genom olika insatser som kunde anordnas av enskilda personer och företag vars enda syfte var att tjäna pengar. Alliansens förkärlek för privata företagare inom offentlig verksamhet borde fått sig en knäck. Men nejdå! Alliansen kör på i ullstrumporna utan förslag till andra åtgärder.

Det är så klart olyckligt om det berör personer som är i behov av åtgärder med stöd av gällande lagstiftning.

Inrättande av privata utförare eller företag för att skapa arbete var och är ingen lyckad lösning. Risken för missbruk är alltför stor. Anna Kinberg Batra upptäckte det och konstaterade offentligt att Alliansen inte hade någon arbetsmarknadspolitik. Det har ni glömt och lägger skulden på S som inte var beslutande i ärendet.

Jag lyssnar ofta på riksdagsdebatter och förundras över hur fort allianspartierna har glömt sina åtgärder.

De lever väl högt på att väljarna har lika lätt att glömma. Kritiken är oförskämd till och med från ledarskribenter som borde veta bättre. Som L handlar nu är det inte konstigt om opinionssiffrorna är dåliga. Folkpartiet har alltid varit kända för att vela inför beslut.

Det vore lämpligt om väljarna beslutade att låta L och KD vila från politiken några val!

Karl Gustaf Skoog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons