Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lions har inte glömt Japan

Annons

Lions internationella hjälpfond har redan förmedlat sammanlagt mer än 45 miljoner kronor till hjälp för Japans folk. Pengarna kommer från hela världen. Lions arbetar helt ideellt, vilket betyder det att alla insamlade pengar går till sitt syfte. Eftersom det finns Lion-klubbar i 206 länder och geografiska områden har man alltid eget folk på plats som garanter för att inget försvinner till arvoden och administration. Många japanska Lion-medlemmar arbetar dessutom som volontärer i katastrofområdet.

För Gävles del har Lions Club Gävle Norra hittills bidragit med 8 133 kronor som samlats in genom bössinsamling en lördag utanför City-Gross och Systembolaget i Hemlingby Köpcentrum. Gefle Dagblad är också välvillig genom att då och då ta in pluggannonser om Lions hjälpverksamhet.

Sverige Lions deltar på olika sätt vid alla större katastrofer i världen bland annat. genom att vi alltid håller ett lager av tält för tillfälligt boende i katastrofområden. Tälten finanseras av Lions i Sverige och lagras sänds ut av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap.

Den som vill stödja verksamheten är välkommen att sätta in bidrag på Sveriges Lions Hjälpfond 90 1948-0. Märk med ”Japan”. Tack på förhand!

Lions Club Gävle Norra

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons