Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lugnt som på ett spa

Det var oroligt i kroppen när jag kom till dagkirurgin i Sandviken klockan 09.30 den 19 februari. Åkte hissen till våning 6 och trodde jag kommit fel, det var så lugnt och stillsamt. Jag tänkte att jag är på fel våning.

Annons

Nej då, det var rätt! Bara att anmäla sig i receptionen sitta i väntrummet och titta på morgon-tv. Efter tio minuter kommer det en trevlig man och visar in mig i ett omklädningsrum där jag byter om i lugn och ro. (Inte som i Gävle på ortopeden ibland, på en toalett).

Jag kommer ut när jag är klar då går vi in i ett enskilt rum, där det är lugnt och tyst. Där var det frågor om allt mellan allergier och vikt, och en nål i handen. Jag fick sitta kvar i detta lugna rum tills det var min tur. (Inte i ett väntrum bland människor med ytterkläder och kängor på sig).

När det blev min tur så var jag väldigt mycket lugnare, vilket jag aldrig trodde var möjligt, innan jag fick somna inför operationen. Tänk vad detta fantastiska lugn på ett ställe kan göra med en människa. Utan att överdriva så var det lite av en känsla att komma till ett spa tack vare lugnet.

Tänk om det fanns en fortsättning på det, på andra ställen. Tack till er som var med!

Pågen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons