Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Maktfullkomligheten berusar

I Gävle kommun har maktfullkomligheten berusat våra förtroendevalda så till den milda grad att de tror sig veta bättre än medborgarna om vad som är bra för dem.

Annons

Vad är det som säger er att vi, Gävles medborgare, vill att Gävle ständigt ska växa?

Vad är det som säger er att Gävle måste växa för att klara sig ekonomiskt?

Och måste detta ske med att bygga centralt på bekostnad av våra högt värderade grönområden? Ni är helt ute och seglar (fast ni inte har någon båt kvar).

Det har genom åren blivit fullt klart att kommunfullmäktiges majoritet blundar för den allmänna opinionen.

Till detta kommer också den snyggt dolda lobbyverksamheten där ”kompistagen” och ”axelklapparna” påverkar våra politiker att tillåta allehanda toksatsningar som försämrar för oss medborgare och berikar profitörer och korrupta politiker.

Och sedan, när kritiken kommer mot dessa ansvariga: ”Jag känner inte igen mig i den här kritiken”. Politiker och kommunchefer har blivit proffs på att inte ta ansvar!

De lyckas allt som oftast glida undan genom svar som inte bevisar deras ansvar eller skuld. Och blir de avslöjade för grova tjänstefel så får de i alla fall betalt resten av livet! Utan att göra ett handtag.

Nu nickar nog många läsare igenkännande. Och många anser att någon ändring måste det till. Är man förtroendevald så ska man representera väljarna, medborgarna, alltså vi som betalar er lön.

Jag mår så illa av det här så jag kan spy!

Gävlebo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons