Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Märkligt att detta får ske inom Konsum

Jag vet att på en Konsumbutik i Gävleborgs län så mobbar butikschefen vissa anställda.

Annons

Jag vet också att Konsum Gävleborg vet om detta men de gör inget för att de har satsat massor av pengar på butikschefen. Märkligt att detta får ske, det är ju i alla fall 2011.

En av dem som slutat mobbades bort då hon bara fick jobba kvällar och helger. Hon jobbar i dag i en annan Konsumbutik och trivs bra där. En annan frystes ut och sa upp sig självmant. Ett antal andra som har jobbat där tidigare jobbar i dag i andra mataffärer och trivs mycket bra. En som jobbade där har till och med stämt den gamla chefen och det målet ska upp i tinget. Hon jobbar i dag på en annan matkedja.

Denna butikschef har varit chef på andra butiker och har där fått sluta på grund av att han betett sig illa mot den personalen. Märkligt att Konsum Gävleborg inte agerar och gör nåt åt detta.

Vad tycker Handels om detta och varför gör inte de nåt? Vet de nåt om detta?

F. d. Konsumkund

Svar direkt: Enligt vår policy arbetar vi aktivt med att förhindra mobbning och det gör oss oerhört beklämda att läsa din insändare. Vi gör årligen en medarbetarenkät och där har inget framkommit som fått oss att agera.

Att våra medarbetare emellanåt söker sig till andra butiker ser vi som positivt i vår personalutveckling. Vi vill ha en bra och öppen dialog och vi ser väldigt allvarligt på din beskrivna situation. Du får gärna ta direktkontakt med mig så får jag vidta de åtgärder som behövs.

Susanne Lindqvist, personalchef Konsum Gävleborg, 026-14 70 45

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons