Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Märkligt hur de beter sig

Annons

Det är märkligt hur den så kallade eliten i Sverige beter sig mot en av våra folkvalda politiker, nämligen Jimmy Åkesson, Sverigedemokraterna. Varför har han uteslutits från deltagande under Nobelfesten i Stockholms stadshus? Han representerar minst 500 000 väljare i dag enligt de senaste opinionsmätningarna.

Det är säkert många fler som anser att hans parti driver en invandringspolitik som är bra för Sverige. Ju fler politiska partier och organisationer som försöker stänga honom ute i kylan, desto fler sympatisörer kommer han att få. För då förstår folk att det han förespråkar med sin politik är rätt för Sverige.

Är det inte dags att de etablerade börjar diskutera sakfrågorna i stället för att föra sandlådekrig som inte leder till något positivt? Är det inte dags att de etablerade drar upp huvudena ur sanden och ser sig omkring i stället för att ha destruktiva beteenden? Den nuvarande politiken från de etablerade kommer inte att hålla i framtidens riksdag.

Jag läste Olle Ljungbecks senaste inlägg i debatten om invandring och jag kan bara instämma. Det som saknas är att politikerna ger oss väljare helheten. Det mesta mörkas och så länge detta pågår blir debatten skev och av intet värde. Det behövs skärpning.

Etablerad väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons