Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Men på söndagen kom ingen...

Hemtjänsten sorterar under Omvårdnad Gävle. För ett par veckor sedan ringde jag hemtjänsten för att få hjälp med disk, eftersom jag brännskadat händerna.

Annons

Ett par veckor framöver. Inte varje dag men ett par, tre gånger i veckan. Och då är det viktigt, att vederbörande ringer mig i förväg, så att jag säkert är hemma.

Jag fick diskhjälp dagen därpå. Nästa dag mötte jag på väg ut från min våning till ett läkarbesök en kvinna, som sade att hon skulle diska hos mig. Men då förklarade jag vad jag sagt till hemtjänsten: ”Inte varje dag och det är viktigt att ringa före.” Samma sak upprepades nästa dag, så jag fick ringa hemtjänsten igen.

Vi kom överens om att jag skulle få diskhjälp fredag och söndag. På fredag kom det en intelligent och duktig flicka, som till och med hade haft förståndet att ringa före. Men på söndagen kom ingen, så nu var köket fullt med disk igen, från golv till tak. Jag fick ringa hemtjänsten igen, och på måndagen skulle det bli diskhjälp 12.15. Men Gud bevare mig för hemtjänsten. Måtte jag aldrig behöva dess tjänster igen.

Margit Kinander

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons