Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer och mer svordomar

Annons

Varför använder man svordomar mer och mer i en morgontidning? Tycker GD det används för lite i samhället?  Sedan har vi Gävleborgare också mer och mer talat om vad vi tycker på olika sätt bland annat i insändare.

Det är bra sätt för oss att kunna få tala om vad vi tycker, och många gånger har det varit till hjälp på olika sätt för de som blivit påtalade. Den öppenhet vi har är numera självklar för oss, och den ska inte tas bort. Vart ska vi annars vända oss för att folk ska lyssna?

När man då läser kultursidan och ber folk flytta härifrån, kanske man ska tänka till. Varför är det så många som tycker lika om kulturen? Har de någon gång ändrat på det som folk inte vill ha? Kanske felet ligger någon annanstans och Lasse Ekstrand själv inte kan acceptera att vi inte alla gånger vill/tycker som honom.

Kanske Lasse själv borde flytta till ett ställe han tycker det finns bättre folk än här. Kan inte vara roligt att bo någonstans där man inte trivs och inte kan acceptera varandra som man är. Vi ska vara glad att få kunna uttrycka vad vi känner.

Lena

 

Svar direkt:

Det är sällan som vi använder svordomar i rubriker. Precis som du skriver tycker jag att det är något vi bör avhålla oss ifrån om det inte finns särskilda skäl. I det här fallet tycker jag att det är motiverat att ta till ett starkare ord med tanke på debattörens budskap.

Maria Brander, chefredaktör

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons