Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket negativ reklam...

Skribenten "Wild Grown-Up med körkort" kritiserar produktionsbolaget Jarowskij efter inspelning av Wild Kids på Rullsands camping.

Annons

Jarowskij produktionsbolag leder de unga Wild Kids i tävlingar och spänning för SVT. I helgen var det Rullsands camping tur att ta hand om barnen på en fantastisk badstrand i ett område där många människor vill avnjuta stranden de sista sommardagarna. Badstranden avstängd utan att de som kommit för att bada och sola kunde begripa varför inspelningteamet tar hela badstranden. Men sedan någon hade tagit kontakt med teamet så förstod de att stranden inte kan stängas av.

Sedan dyker de vita bilarna upp och Toyota får mycket negativ reklam då det tydligen inte går att köra långsamt inom ett område där familjer och barn promenerar och leker på de smala vägarna.

Produktionsbolaget borde få utbildning i hur man umgås med ”Wild Grown-ups” med familjer i ett campingparadis. Körkortsutbildningen bör kontrolleras och vidareutbildning rekommenderas om de vill tillbaka till campingen.

Wild Grown-Up med körkort

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons