Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nästa gång kan det vara era barn som blir sjuka

En tistel till de vuxna som stod med sina barn på Stortorget på i onsdags den 11 juli och såg när min tolvåriga dotter kom och gick ensam och var tvungen att sätta sig ner mitt på marken då hon drabbats av kraftig yrsel.

Annons

Som tur är lyckades hon ta sig upp igen och kom till vår mötesplats där jag fick fånga upp henne. Då hon var likblek och hade inte någon färg alls på läpparna och kände att hon höll på att få ett epilepstiskt anfall. Då hon hade suttit en stund hos mig blev läpparna blå och hon ”försvann” en kort stund. Hon kände det som att hon hade haft ett kortare anfall när hon stod framme vid scenen. Tur att hon själv vet vad som händer och målmedvetet lyckades ta sig till mig.

Hon hade uppmärksammat att ni hade barn med er och jag hoppas att nästa gång ni ser ett barn bara sätta sig ner på gatan i alla fall kan fråga hur hon/han mår och fråga om de behöver hjälp. Nästa gång kanske det är era barn som drabbas av sjukdom och behöver hjälp och då tror jag att ni vill att vuxna som ser detta tar sitt vuxenansvar.

Sjukdom kan drabba alla

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons