Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nej, ni var inte tydliga!

Svar til Hans-Göran Karlsson den 25/4

Annons

Jag vill inte förlänga hela diskussionen om finalbiljetterna. Gjort är gjort och BIF tar väl med sig erfarenheterna till kommande år. Men om Hans-Göran Karlsson har uppfattningen att, som du skriver i ditt svar: ”Vi har i vår kommunikation varit väldigt tydliga via hemsida och tidningar...” så vill jag skicka med dig min uppfattning till nästa säsong.

När jag läste att Brynäs medlemmar kunde köpa biljetter tidigare än andra inför en eventuell sjätte match, sökte jag under tisdagen, alltså före den femte matchen, information.

Jag hittade absolut ingen information på Brynäs hemsida. Fanns den så var den i alla fall inte tydlig. Jag fick inget svar per telefon trots flera försök i något slags telefonkö, jag tvivlar på att funktionen överhuvudtaget fanns.

Till sist: Trots flera års medlemskap tycker jag att jag som medlem inte ska kunna köpa mer än två biljetter, kanske bara en, med förtur. Att jag ska få möjlighet att köpa åtta biljetter (kanske fyra framöver) för en årsavgift på 250 kronor, är alltför generöst.Lycka till!

En normalintresserad

supporter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons