Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni skapar politikerföraktet

Jag vill ställa en fråga till Tomas Tobé, M:

Annons

När får vi medborgare veta resultatet av översynen då det gäller arbetslinjen för tidigare riksdagsledamöter? Översynen skulle vara klar den 15 december 2012. Hur länge ska riksdags- landstings- och kommunpolitiker år efter år få lyfta höga arvoden efter avslutad anställning? När kommer en förändring och hur kommer den att utformas?

Martin Berg, Sunt förnuft, ska starta ett slöserimuseum där han bland annat ska visa inbjudningskorten till den beryktade festen som Stiftelsen för strategisk forskning hade i Blå hallen. Korten var i plexiglas och kostade 185 000 kronor. Vårt landsting ska fira 150 år, äta och dricka för miljoner så här finns bidrag till slöserimuseet.

Eva Tjernström, S, sa i en intervju att hennes hjärta brann för patienterna. Se då till att pengarna går till personal inom vården och inte till alla onödiga föredettingar. Och av vilken anledning var Svante Lönnbark värd ett lönelyft på 4 000 kronor i månaden?

Jag instämmer med insändaren i GD den 14 januari. Politikerna skor sig och det mesta blir sämre och sämre, och det märkliga är att förutom Anders W Jonsson, C, tycks ingen politiker reagera på kritiken. Ni skapar ju själva ett politikerförakt, genom att bli mer upptagna av er själva än av att hjälpa andra.

Ingrid B.

fd landstingsanställd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons