Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu är det säsong

Redaktörens rader

Annons

Man behöver inte vara redaktör för insändarsidan för att veta att det finns säsongsbundna insändare. Det märker var och en som läser insändarsidan.

Tistlar riktade till hundägare som inte plockar upp efter sina hundar kommer i och för sig året runt, men en viss ökning under våren. Nu är det vår och ni ser själva en sådan tistel här nedan.

Ett annat säsongsbundet tistelämne brukar vara gruset på gång- och cykelbanor som nog inte kan sopas upp fort nog. Än har det inte kommit någon, men jag räknar med att de kommer.

Just när det gäller tistlar blir till och med en van insändarläsare som jag häpen över vad folk tror att en tidning kan publicera.

Det kan till exempel vara en tistel till en namngiven person som har brädat någon i kärleken.

Men de som skriver sådana tistlar vet nog med sig att de inte går att trycka, för det är sällan någon hör av sig och frågar varför sådana tistlar inte publiceras.

Däremot får jag då och då frågan varför en tistel till en affär eller restaurang inte publiceras. Det är mycket sällan jag tar sådana tistlar och orsaken till det har jag nog skrivit om förr, men gör det igen: Är man missnöjd med service, kvalitet eller bemötande så ska man förstås vända sig till chefen på stället. Hjälper inte det så är det bara att sluta att gå dit.

För en affärsdrivande rörelse är den bästa reklamen nöjda gäster eller kunder, det tror jag att vi alla är överens om.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons