Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu avslöjar du dig igen

Annons

Nu är du ute och avslöjar dig igen! Du tycker ju att du är duktig när du ondgör dig över ”överheten”, utan att de är närvarande. Jag är synnerligen tveksam till om du skulle våga uttrycka dig så till vdb! Har du inte uppfattat att det där är lika ute numera som socialisterna i Sverige? Det är inte heller första gången du visar färg.

I vårt land får man tycka vad man vill, men det betyder inte att man måste offentliggöra det. Vad du egentligen offentliggör är dålig smak, onödigt tyckande och din politiska färg.

Den dåliga smaken syns på ditt språk och brist på fakta.

Det onödiga tyckandet visar sig i hela insändaren.

Din politiska färg råder det ju ingen tvekan om och – tänk att till skillnad från många andra länder behöver du inte krypa in bakom galler! Så det är ju inte särskilt modigt! Tacka vet jag opponenterna i Syrien, Jemen m fl aktuella arabländer – de visar mod de!! Skulle du våga åka dit och uttrycka dig så mot överheten, och folket? 

Men det är naturligtvis också så att din egen höga kulturella aktivitet och mänskliga nivå ger dina djupa tankar särskild rätt att döma ut Sveriges historia!

Per Ribbing

                                                                                                                                                                                                                    

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons