Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu får det vara nog

Annons

Nu får det vara nog Håkan Juholt. Du visar för var dag som går att du varken ideologiskt eller moraliskt är vuxen uppgiften att leda Per Albins, Tage Erlanders och Olof Palmes parti.

Du har genom schabblet med budgeten visat att du rent ideologiskt inte håller måttet.

Manipulationen med hyran där du fått ut betydligt mer från riksdagen än du är berättigad till, visar bristande moral. Att du dessutom följer i Mona Sahlins spår och tar ut cirka 80 000 kronor extra i månaden från partiet utöver din riksdagslön visar på en girighet som är helt oförsvarbar. Sammantaget gör allt detta att du varken är moraliskt eller ideologiskt trovärdig.

Häromdagen fick vi veta att du och Vänstern inte ville delta i partiledardebatten för att ni inte vill stå på samma sida vid bordet som Sverigedemokraterna. Och jag som trodde att politiken var det viktiga. I stället reagerar du med rena sandlåde- beteendet.

Kanske du i stället skulle lyssna till ett och annat av vad Sverigedemokraterna har att säga. Något korn av sanning ligger det säkert i vad de påstår. Till och med din partibroder, det socialdemokratiska kommunalrådet i Malmö I Repaalu, har kommit med ett förslag om att utvisa invandrare som ägnar sig åt grov brottslighet.

Jag är inte sympatisör till Sverigedemokraterna men när jag ser hur ni har begränsat demokratin, lojalt följer alla EU:s vansinnigheter och ert deltagande i Natos och USA:s  och EU:s krig, och inte på minsta sätt stävjar muslimska  fundamentalisters förtryck av kvinnor/flickor och pojkar sedan de sökt en fristad i vårt  land kan jag inte med bästa vilja i världen påstå att ni har en högre moral än Sverigedemokraterna.

När du fått den stora förmånen att leda partiet kräver vi att du inte i första hand ser till att sko dig själv. Miljoner människor i det här landet vill ha tillbaka en solidarisk politik där ingen med Per Albins ord ska vara styvbarn, är det illavarslande med vilken girighet du själv agerar.

Olle Ljungbeck

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons