Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu får det vara nog!

Man undrar vad ni överbetalda politiker gör för att människorna ska få en dräglig och trygg tillvaro. Ta till exempel Sandviken där länets största industri finns.

Annons

Vad gör ”rödgardisterna”, jo de lägger ner sjukhuset för att det ska sparas pengar, därför ska all verksamhet placeras i Gävle utan hänsyn till människornas behov. Blev det någon besparing av denna flytt? Troligen inte, man behöver inte vara någon Einstein för att kunna räkna ut att det blev ingen besparing.

Och nu är dagkirurgin på väg åt samma håll. Ni har ni politiker chansen att visa oss medborgare vad ni duger till. Dagkirurgin måste vara kvar.

Dilemmat är att ”rödgardisterna” sitter i knä på varandra. Politikernas jobb var tidigare ett kall då man ville förändra samhället till det bättre, nu är det ett sätt att få en bra försörjning, utan att bry sig om människornas bästa.

Kommer aldrig att glömma min barndomskamrats lidande. Han besökte en ”pillerutskrivare” för andningsbesvär och hosta. Han fick diagnosen astma och astmamedicin och hostmedicin skrevs ut. Efter sex års besvär och utan förbättring blev han röntgad och då upptäcktes en tumör i halsen, men då var loppet kört.

Nu sitter hans läkare fortfarande kvar med en årslön av 1,3 miljoner kronor.

Ett besparingstips får ni här gratis: Det är att avskaffa ”pillerutskrivarna”, låt i stället sjuksköterskorna sköta jobbet.

Förbannad pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons