Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu får ni se vad regeringens politik är värd

Nu får ni se vad regeringens politik är värd ni i Norrsundet som nu hamnat ofrivilligt i Moderaternas berömda utanförskap. Men var lugna, Moderaterna ordnar det åt er.

Annons

Men först är det så att nu kommer ni inte längre att tillhör A-gänget, det vill säga sådana som har jobb och kan betala för sig i samhället. Nu försvinner er skattesänkning eftersom ni inte har ett jobb och en lön längre. Ni måste därför ta ert sociala ansvar mot samhället och få en sänkning av A-kasseersättningen, för ni ska nu vara med i utanförskapsgänget. Det kostar staten underhållspengar att försörja er.

Men ni ska bara vara lugna för enligt regeringen är det fullt med jobb. De kommer fram när era pengar är slut då kommer även motivation och arbetslusten fram. Det är härligt när kapitalet får tala om risker och förluster.

Det är verkligen synd om Stora Enso. Har de råd med bonusar nu? Regeringens politik är att stötta upp detta med att ge er arbetare sänkta bidrag, och en arbetsförmedling som tyvärr inte fått regerings alla förmodade jobblistor.

Ring till alla regeringspolitiker fråga efter alla jobb eller vad de gjort för att förhindra nedläggningen. Fabriken i Norrsundet gick med vinst, med det räckte inte, det blev nedläggning ändå. Nu går sågen med förlust och man lägger ner.

Koncernen går totalt med vinst. Vad gör Reinfeldt och Borg? Inget, de är tysta. Kapitalet har talat, ni som jobbar får betala för lång och trogen tjänst, regeringens arbetspolitik slår hårt för nu är ni en belastning för samhället.

Rösta på Moderaterna, det lönar sig – det vill säga om du har ett jobb. Jag hoppas att Gävles politiker visar ansvar och ser till att behålla alla företagsetableringar utan prestige. Så upp med pengarna. och låt oss se samtliga partier ta ton mot regeringens flathet i etableringsstöd. Gävleborg har de högsta arbetslöshetssiffrorna, så kämpa på.

Carin Blank, S, vakna upp. Kommunen behöver jobb så se till att Teknikparken betalar. Vi behöver en aggressiv jobbpolitik.

JL slår till

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons