Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya avslöjanden varje dag

Är detta avslöjandenas år? Jag hoppas det för så här kan det inte fortsätta.

Annons

Upp med all bedrövelse i ljuset så att vi kan starta om från början.

Poliser som beter sig bedrövligt och drar vanära över de arbetskolleger som vet vad de har för uppgifter och utför deta till belåtenhet för oss medborgare.

Politiker som som gör ofullständiga affärer som de inte klarar av därför att de inte är affärsmänniskor.

Hjälporganisationer som betalar hyran åt högsta chefen som tydligen inte har lön som räcker.

Inte vet vi vad vi äter, för innehållsdeklarationerna stämmer inte. Nu vill de att vi ska tro att detta kommer utifrån Europa men det är inte så länge sedan som vi hade vårt eget köttfärselände med ompaketering samt ändring av datum på förpackningarna.

Folk på kommuner och landsting har tappat omdömet om vad som är deras pengar eller skattebetalarnas som ska gå till vår välfärd.

Det har gått för långt. Nu måste detta rensas för att återupprätta förtroendet. Men det kommer att ta lång tid, det går kanske inte förrän det byts ut en hel del personer.

Dessa personer bör sättas på en arbetsplats där de inte har att göra med skattemedel, kanske inom äldrevården och sjukvården där behövs det en hel del arbetskraft. Kanske de kan utföra dessa arbeten eftersom de har varit med och urholkat ekonomin för dessa områden.

Vi kan föreställa oss vad alla dessa pengar skulle kunna åstadkomma. Det är en skrämmande tanke vad de har försummat för medborgarna.

En som aldrig slutar hoppas på en bättre tid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons