Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ofattbart att det händer

Läser med bestörtning i Gefle Dagblad om mobbing, förtal och trakasserier på en facklig organisation. Historien upprepar sig och helt plötsligt rivs såren upp igen efter snart tio år.

Annons

Jag har själv blivit utsatt för liknande behandling, men då av Handels som var min arbetsgivare i 16 år. Lyckligtvis har Handels bytt ut delar av sin personal och med det får man hoppas att de lärt sig en läxa om hur man skall behandla andra människor.

På något sätt är det helt ofattbart att en facklig organisation kan utsätta sina medarbetare för en sån här behandling, när de sen skall företräda sina medlemmar som just blivit utsatta för mobbing av exempelvis sin arbetsgivare.

Jag fick upprättelse av andra organisationer inom arbetarrörelsen och andra fackliga personer, och utan dem vet jag inte hur jag klarat av situationen. Just därför vet jag att det finns hopp om människan. Låt inte dessa personer som håller på att utsätta sina arbetskamrater för mobbing och hån få fortsätta med sina smutsiga metoder, som de självpåtaget tycker är helt okej.

Det bästa är om man kan få lämna arbetsplatsen med bibehållen självaktning och håll huvudet högt, för man skall veta att man inte är skuld till det som sker.

Du är värd så mycket bättre.

Ärlighet varar längst

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons