Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Otrolig kreativitet

/

Halloween i Fridhem: Det är helt otroligt vad vissa ungdomar kan vara kreativa, särskilt när det gäller andras ägodelar.

Annons

Tisdag morgon möttes jag av en hög toalettpapper (använda?) på min farstutrapp. Dessutom var min bil inlindad i toalettpapper, en del av papperen hade även spridit sig långt upp på gatan på grund av blåsten.

Handtagen på båda sidor av min bil var också nerkletade med samma bruna gegga av obestämt ursprung som fanns på toapapperet på min trapp. Visst var det verkligen fyndigt och mycket, mycket roligt. Synd bara att de små änglarna inte fick uppleva min reaktion, när jag upptäckte tilltaget, men så uppfinningsrika som de är, har de säkert gjort sig en egen fantasi, hur jag skulle reagera vid åsynen av deras mästerverk.

Nu är jag inte en särskilt lättroad person, som tycker att det är kul, när andra ger sig på mina ägodelar, så det här tilltaget är polisanmält som ofredande.

Jag hoppas verkligen att mina grannar som ofta har svårt att sova på nätterna har sett något och har något intressant att berätta. Annars tappade en av förövarna en liten sak som säkert med lite tur går att spåra till ägaren. 

Är det så svårt att låta bli andras ägodelar?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons